‎קייטרינג אסאדו בטבע‎
להזמנות ופרטים נוספים
לכל שאלה חייגו:
054-5417492

טיפים לקייטרינג בשביל קהל חובב דגים

אם אתם חובבי דגים, אתם בהחלט בחברה טובה. אפילו קייטרינג המבוסס על מאכלי דגים הולך ותופס אחיזה בנוף הגסטרונומי הישראלי ובצדק. תפריט המשלב דגי ים ודגי בריכה נחשב לבריא מאוד וחשוב בכל גיל. בנוסף, כאשר מכינים דגים צלויים, מטוגנים, במחבת או על הגריל, אפשר ליהנות ממעדני מלאכים של ממש. ולא רק בשלימותם או בנתחים הם מעולים אלא גם בצורה של קציצה או פשטידה, כדוגמת פשטידת טונה פרווה. אם אתם מחפשים קייטרינג והמוזמנים הינם חובבי דגים מושבעים, אלה הטיפים שתרצו להכיר.

שף שמבין דגים

קייטריינג לחובבי הדגים לא חייב בהכרח להתרחק ממאכלי בשר שונים אולם זה חייב להיות מוסד נחשב, שבראשו עומד שף שמבין דגים. אנו הראשונים להעריך נתח בשר עסיסי או אסדו מצוין, אבל גם הראשונים לומר כי לא כל שף שמפליא להקפיץ בשרים או לרקוח מרינדות מובחרות לבשר יפליא לעשות גם כאשר על הפרק עומדת פשטידת טונה פרווה, ללקק את האצבעות. אז הדבר הראשון שכדאי לעשות כאשר רוצים לרצות את חובבי הדגים זה לשאול את השאלה הפשוטה – האם השף אוהב דגים ומבין דגים.

טהרת חומרי הגלם הטריים

דגים יכולים להיות נפלאים כאשר הם טריים ועשויים היטב. הם משתלבים נפלא עם עשבי תיבול מעלי ניחוח ולצד תוספות נעימות לחך כל ביס יכול להפוך למעדן. אך בדרך לקייטרינג שיגיש לכם את מנות הדגים המנצחות תרצו לבדוק כי אין פשרות בעניין חומרי הגלם. השימוש בדגים טריים מעלה פלאים את איכות הסעודה וכאשר רוצים טעם מעודן וניחוח של דליקטס – טריות היא מילת המפתח. זה חשוב כמובן גם במיני הסלטים והמתאבנים, אבל לגבי המנה העיקרית שעל הפרק, הדגים שאנו כל כך אוהבים, הטריות חשובה כפל כפליים.

בחרו קייטרינג שמייצר אווירה

אומרים שעם האוכל בא התיאבון, אבל זה לא הכל. יש עוד דבר חשוב שמדגיש את חוכמת הדורות – אנו אוכלים עם העיניים לא פחות מכפי שאנו אוכלים עם הפה ועם הקיבה. אם ניגשתם פעם לצלחת שבה הונח דג בצורה בלתי מלבבת, אתם בוודאי זוכרים כי הנאתם נפגמה (גם אם הטריות הייתה לתפארת). אז בקייטרינג שאתם מזמינים הקפידו על כך שייצרו עבורכם אווירה. ואנו לא מדברים על אפקטים כמו תופים או מחולות. כל מה שאנו מציעים זה לבדוק כי הצלחות וצורת ההגשה יהיו לפחות טובים מאוד אם לא מצוינים. ואם זה קייטרינג שאחראי רק לאספקת המנות בקופסאות ארוזות (ללא הגשה) חשוב לוודא כי האריזות תהיינה איכותיות ותאפשרנה את שמירת המנות השונות, שלא יתפרקו או יתפוררו. כי דג צלוי מפורק או קציצת דגים מתפוררת השוחה ברוטב סמיך הם לא יותר מדי מעוררי תיאבון.

קייטרינג שמסוגל להפתיע

כדאי לבחור קייטרינג שמסוגל להפתיע. והפתעה מבחינתנו היא בכמה דברים. קודם כל, מדובר בקייטרינג שיודע לספק פרשנויות חדשות גם למנות מוכרות. זה יכול להיות באופן צליית הדג, ברטבים שמקבלים טוויסט או בתוספות שמקבלות דגש שונה מעט. שנית, מדובר בהשקעה גם באופן השירות, שמעניק לסעודה טעם עוד יותר עשיר ונפלא.

תפריט פרווה? קינוחים מעולים

אם מתאים – תוכלו למצוא קייטרינג המשלב בין מאכלי בשר טובים לבין מאכלי דגים מעולים. אבל יתכן שבתור חובבי דגים תרצו סעודה על טהרת הדגים. בזכות מנות כמו פשטידת טונה פרווה, תוכלו ליהנות גם מקינוחים עשירים במיוחד, אפילו אם מדובר באירוע שבו לוקחים חלק אנשים מסורתיים השומרים על כל כללי הכשרות. כי קינוחים מעולים - זו דרך נהדרת לסיים ארוחת דגים.

 

אהבתם? מצוין, הרגישו חופשיים לשתף:

אוכל ביתי

אוכל ביתי לכל סוגי האירועים

מספר מדרגים:2 דירוג ממוצע:5
דירוג:

התרשמתם? רוצים קייטרינג אסאדו בטבע?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: