‎קייטרינג אסאדו בטבע‎
להזמנות ופרטים נוספים
לכל שאלה חייגו:
054-5417492

סכיני שף מקצועיים לאירועים וקייטרינג

אחד המרכיבים החשובים ביותר של כל אירוע טוב הוא האוכל. ואכן, כל אחד נהנה לטעום אסאדו עסיסי או מסלט שהוכן באהבה. אך כל זה לא היה מתאפשר ללא שימוש הסכין עומדת לרשותו של השף בכל עת, מוכנה לפעולה. כי כאשר מתקיים אירוע חשוב, יש צורך לשלוף את הסכינים ולהתחיל לעבוד.

על הסכין שעושה את ההבדל באירוע

סכיני שף לשימוש באירועי קייטרינג צוברים תאוצה לאורך השנים, כי כל אירוע טוב זקוק לקייטרינג משובח. אלה רק כמה מבין האירועים השונים שבהם עומדת הסכין לעזר רב ומשמשת כיד ימינו של השף:

חתונה באוויר הצח – ישנם זוגות שאינם מעוניינים לערוך חתונה באולם. במקום זאת, הם מעדיפים לערוך את החגיגה בחיק הטבע או בוילה יוקרתית. כך או כך, זוגות אלה זקוקים לקייטרינג איכותי שיפתיע את האורחים ויעניק להם טעם של עוד. שפים מקצועיים לוקחים את סכיניהם בידיהם ויוצאים לפעולה.

אירועי מצווה – כאשר הצעירים מגיעים לעול מצוות, הם אינם מסתפקים רק בעולם הממתקים השייך לילדות, אלא מוכנים כעת לטעום את טעמן של מנות הבשר שנחתכו במיומנות על ידי השפים.

ערב צוות – אין כמו ערב צוות טוב כדי להודות לכל העובדים המסורים על עבודתם הטובה במשך כל השנה. באמצעות הסכין החדה מכינים השפים מנות קייטרינג איכותיות לכל מקום שבו מעוניינים העובדים לחגוג: ביער, במדבר ואפילו בביתו המפואר של אחד העובדים.

חוגגים יום הולדת – לעתים יום הולדת 70 או 80 יכול להיות סיבה למסיבה של ממש. אם אתם מעוניינים לעשות משהו שונה לשם שינוי, הזמינו קייטרינג לבית הפרטי שלכם ותיהנו מכל רגע.

לבחור את הסכין המתאימה

בין אם אתם שפים מתחילים ובין אם אתם שפים מקצועיים שצברו ניסיון רב שנים, תמיד מגיע הרגע לבחור סכיני שף מקצועיים אשר ילוו אתכם לאורך הבישולים שלכם ויחתכו עבורכם את מנות הבשר והדגים באופן מושלם. ראשית, כל סכין שף צריכה להיות נוחה לחיתוך. ידית האחיזה צריכה להיות איתנה ויציבה, כך שהסכין לא תחליק במהלך השימוש. שנית, יש צורך לבחור את האורך הנכון והמתאים ביותר. נוסף על כך, יש צורך לבחור בסכין איכותית – סכין מושחזת היטב העשויה מחומרי גלם טובים הכוללת גם אחריות מטעם היצרן.

שומרים על הסכין

כדי לשמור על סכיני שף מקצועיים לאורך שנים ארוכות, יש להקפיד על כמה כללים. דבר ראשון, חשוב לשמור על הסכין להב הסכין, בייחוד אם אתם שפים עסוקים אשר חותכים ירקות, בשר ודגים ללא סוף. משום כך, יש צורך להרחיק את הסכין מכלי סכו"ם אחרים. דבר שני, יש צורך לשמור על ניקיון הסכין. עם תום השימוש בה, מומלץ לנקות אותה באופן ידני באמצעות מטלית וסבון, להימנע מניקוי במדיח כלים, לייבש אותה ולאחסנה במקום בטוח. כמו כן, מדי פעם מומלץ להשחיז את הסכין אצל חברות מקצועיות המציעות שירות זה. 

אהבתם? מצוין, הרגישו חופשיים לשתף:

אוכל ביתי

אוכל ביתי לכל סוגי האירועים

מספר מדרגים:2 דירוג ממוצע:5
דירוג:

התרשמתם? רוצים קייטרינג אסאדו בטבע?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: