top of page
IMG_4051-1.jpg

קייטרינג אסאדו ליום הולדת

יום הולדת של אדם יקר ואהוב הולך ומתקרב? מתלבטים איך אפשר לחגוג את היום המיוחד בצורה שונה, מיוחדת וטעימה? קייטרינג אסאדו ליום הולדת יכול להיות הבחירה המנצחת גם עבורכם. 

למי זה מתאים

שירות מקצועי של קייטרינג אסאדו ליום הולדת יכול להתאים בקלות לאירועים שונים ולמספר משתתפים מגוון – לאירוע גדול ורב משתתפים או לחגיגה קטנה ואינטימית באמצעות קייטרינג לאירועים קטנים. רוצה להפתיע את הבעל? רוצה להפתיע את בת הזוג? רוצים לחגוג לילד יום הולדת מיוחד עם כל החברים ובלי שצריך לטרוח ולהתאמץ במטבח? רוצים לחגוג יום הולדת עגול לאמא או לאבא, לסבתא או לסבא? הזמינו את קייטרינג אסאדו בטבע וקבלו בתמורה יום הולדת מושלם ואירוע שמח וטעים במיוחד!

היכן זה אפשרי

מלבד השאלה החשובה של בחירת קייטרינג אסאדו ליום הולדת, כדאי לדעת היכן ניתן לקיים את המסיבה והאירוע. קייטרינג אסאדו בטבע ערוכים כדי לספק אירוח מושלם ובשר מצוין במקומות שונים ומגוונים:
• ניתן להקים מתחם של מסיבה בחיק הטבע. 
• ניתן לקבל את השירות באולם פרטי ששוכרים במיוחד. 
• ניתן להזמין את השירות הביתה. 
 
יש לציין שגם סגנון ההגשה יכול להיות מגוון למדי – ניתן להזמין קייטרינג אסאדו ליום הולדת בצורה של בופה, ניתן להזמין את השירות בצורה של דוכנים מאובזרים, ניתן לקבל שירות עם הגשה לשולחנות ועוד. 

לא מתפשרים על הטעם

את חברת קייטרינג אסאדו בטבע כדאי להזמין גם למסיבת יום ההולדת שאתם מתכננים מכמה וכמה סיבות טובות. בראש ובראשונה מדובר על חוסר התפשרות על הטעם ועל אופן ההכנה. מלבד זאת, מקפידים בקייטרינג אסאדו בטבע על איכות חומרי הגלם הגבוהה ביותר, על אנשי מקצועה וגריל מנים מנוסים, ועל שירות אדיב ועם חיוך.
אם תחליטו להזמין קייטרינג אסדו ליום הולדת, אתם צריכים לקחת בחשבון גם שיש מי שלא אוכל בשר, ברוב המקרים חברת הקייטרינג תכין מספיק סלטים אך במידה ולא, רצוי מאוד להכין בנוסף גם קישים או פשטידות צמחוניות שיספקו את האורחים שאינם אוכלים בשר. אז כל האורחים יהיו מרוצים כולל חתן יום ההולדת. 
אם גם אתם לא רוצים להתפשר על הטעם, אם גם אתם רוצים אירוע מוצלח ומיוחד - בישול קייטרינג אסדו הוא הפתרון בשבילכם. בקייטרינג אסאדו בטבע קיימת גם אפשרות מיוחדת לקיום יום הולדת בצורה של סדנת אסאדו מקצועית. במסגרת הסדנא לומדים כמה וכמה מסודות המטבח הדרום ארגנטינאי האותנטי, לומדים כיצד לחתוך ולפרוס, לתבל ולצלות, כיצד אוטמים את הבשר בצורה נכונה ולסיום – אוכלים ונהנים!  

bottom of page